Mijn nieuwe fotowebsite

Nieuwe website

>>>>> Nieuwsgierig naar mijn fotowebsites ? Klik dan op een van de 2 websites hierboven.

Translate

donderdag 13 augustus 2015

Toch weer even m'n tuintje

Het blijft toch heerlijk , deze zomer duurt toch maar lekker voort, ja op 'n weekje regen na dan natuurlijk., maar dit was dan weer goed voor de tuin. Alles bloeit nog en staat er fris bij.

De Moeras Gladiool in m'n vijvertje laat nu zo ongeveer zijn 6e en 7e bloem zien. Een tweede stengel popelt om zijn bloemetjes te openen.De stokroos gaat ook maar door met het openen van z;n knoppen, er zijn wel 3 mooie stengels afgebroken met de laatste storm. 

De Geraniums hebben ook bijzonder veel bloemen, en er komen nog steeds nieuwe knoppen te voorschijn. 
En dan m'n Lelie, de koningin van de tuin, staat volop te stralen in de zonneschijn. En niet te vergeten de mini Petunia's, zij geven volop kleur en maken de boel extra vrolijk. 


Ja ik voel mij 'n tevreden mens met al dit moois om me heen.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Kees.

  Mooie bloemen en super kleuren.
  Heerlijk zo veel moois in de tuin.

  Mooie foto's Kees.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier mag je best wel tevreden mee zijn, Kees. Het ziet er allemaal top uit. Je close-ups/macro's doen het ook steeds beter. De haartjes van de geranium en de meeldraden van de lelies (moeras en grote) staan er super op! Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is hier niet zo fraai gekleurd al bij jou in de tuin, Kees (de kenners roepen iets over water geven.....) . En inderdaad, de close up foto's lijken steeds scherper te worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat U langs ben geweest en de moeite heeft genomen een reactie te plaatsen.