TIP

Kijk vrijblijvend eens in mijn websites in de zwarte balk

Translate

donderdag 4 augustus 2016

Mijn aquarium

Na twee dagen van verzorging en onderhoud enkele nieuwe planten en vissen toegevoegd, na de verhuizing was het toch wel nodig het aquarium te herindelen en te voeden met de middelen die daarvoor aanwezig zijn. Vanavond de onderstaande foto's gemaakt en ben tevreden over het resultaat.

P.s. het fotograferen van mijn aquarium gaat me nu beter af, maar moet nog wel beter worden.














11 opmerkingen:

 1. Wow dit is al véél beter, Kees. Ik heb geen bak meer, maar hij zou er zo uitgezien kunnen hebben. Er zat dan ook een Amazone zwaardplant in, die gebruikten de Maanvissen bij mij om eieren op af te zetten. Ik geniet van deze serie, Kees. 'k Wens je een fijn weekend. Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Kees.

  Super leuk Kees.
  Er zwemmen mooie vissen in.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kees, je hebt dan wel geen tuin meer, maar wel een heel leuk binnen-watertuintje!
  Het is altijd zo ontspannend om naar het aquarium te kijken, het ziet er weer heel mooi uit.
  Hartelijke groet, Zem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Kees,
  met een verhuizing merk je dat er inderdaad af en toe even wat vervangen moet worden. Je vissen vind ik echt ontzettend mooi en vooral die in de eerste en in de 10e foto. ook de ander vissen zijn heel mooi. De foto's zijn ook mooi helder dus dat komt wel goed met dat fotograferen van je .
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Kees, ik vind je foto's van het aquarium goed geslaagd, het valt niet mee bewegende vissen door glas op de foto te zetten. Ik heb dat zelf nog nooit geprobeerd. Ik denk dat ik de witbalans zou controleren en de camera op de sportstand zou zetten, wat dan niet gaat als de camera close up opnames moet maken. Lastig dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze aquariumfoto's zijn heel goed gelukt, ik heb ook wel eens geprobeerd vissen te fotograferen maar dat viel helemaal niet mee. De maanvissen vind ik heel mooi.
  Groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het mooie foto's. Ik krijg er een beetje heimwee van. Mijn opa in Rotterdam woonde in een naoorlogs huisje. Klein, het leek wel allemaal beton. Maar binnen had hij een prachtig aquarium. ik kon er heel lang naar kijken en steeds zag ik weer iets anders. Die regenboogjes zijn leukerds.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jedidja, Ik denk dat je de visjes met het rosse/achtige streepje bedoeld, dit zijn Vuurneons, de andere met het blauwe streepje zijn Neon tetra´s. Vandaag heb ik toevallig Regenboogzalmen gekocht, dit is een zilverachtige vis met rode vinrande, het mannetje met gele vinranden en hebben en hebben glinsterende kleuren op hun lijf, zij staan nog niet op deze foto´s. Binnenkort zal ik ze tonen.
   Groet Kees.

   Verwijderen
 8. Het ziet er prachtig uit, Kees. Ik ben benieuwd naar de regenboogzalmen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er heel mooi uit Kees.
  Dat geeft heel wat uurtjes kijkplezier.
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er heel mooi uit Kees.
  Dat geeft heel wat uurtjes kijkplezier.
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat U langs ben geweest en de moeite heeft genomen een reactie te plaatsen.